Nieuwe directklaarcamera van Fujifilm

Op webfora deden wilde geruchten de ronde over een hybride analoge/digitale camera, maar de zojuist geïntroduceerde Fujifilm instax mini 9 blijkt een gewone directklaarcamera. Wél nieuw zijn de vijf frisse kleuren, de selfie-spiegel naast de lens en een close-uplens waarmee je tot op 35 centimeter afstand van je onderwerp kunt komen. De belichting is halfautomatisch; een high-key modus zorgt desgewenst voor lichtere plaatjes. De instax mini 9 werkt met Fujifilm instax mini-filmpatronen; de adviesprijs is op dit moment nog niet bekend.

Lees ook:Fujifilm instax mini 70 geknipt voor selfies
Lees ook:Fujifilm instax-film goes Monochrome
Lees ook:Directklaarcamera met ultragroothoeklens
Lees ook:Leica heeft Mini M op stapel staan
Lees ook:Bamboo Stylus mini voor mobiel gebruik

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.