Fujifilm instax mini 70 geknipt voor selfies

Fujifilm ziet blijkbaar nog wél brood in de analoge markt, want het merk brengt een nieuwe directklaarcamera uit: de instax mini 70. Het relatief compacte cameraatje produceert foto’s van creditcardformaat. In tegenstelling tot z’n voorganger moet de instax mini 70 ook bij fel tegenlicht of donkere achtergronden een uitgebalanceerd plaatje ophoesten dankzij de automatische belichtingsregeling. Er is ook een speciale selfie-modus voor de obligate zelfportretjes, compleet met spiegeltje naast de lens. De Fujifilm instax mini 70 wordt eind oktober in drie trendy kleuren leverbaar voor een adviesprijs van 129 euro.

Lees ook:Nieuwe directklaarcamera van Fujifilm
Lees ook:Fujifilm instax-film goes Monochrome
Lees ook:Samsung lanceert kleinste systeemcamera ter wereld
Lees ook:Olympus PEN E-PL7: systeemcamera voor selfiekickers
Lees ook:Panasonic gaat de diepte in

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.