Leica heeft Mini M op stapel staan

Nee, niet de Mini Me, maar de Mini M… Aldus een teaser van Leica, die vooruitwijst naar de officiële introductie op 11 juni. Volop voer voor speculaties, want de Mini M is tussen de huidige M en X2 gepositioneerd. De M heeft een full-frame-sensor en verwisselbare lenzen, terwijl de X2 is uitgerust met een APS-C-sensor plus een vast aangebouwd groothoekobjectief. Welke kant gaat de Mini M op, óók qua prijs..? Een ‘budget-M’ (altijd relatief, bij Leica) is er bovendien al in de vorm van de M-E.

Lees ook:Leica X Vario (dure) knipoog naar meetzoeker
Lees ook:Lichtsterke groothoek van Leica
Lees ook:Directklaarfotografie op z’n Leica’s
Lees ook:Olympus PEN Mini en PEN Lite
Lees ook:Ander fotonieuws van de week

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.