Directklaarcamera met ultragroothoeklens

De Lomo’Instant-familie van directklaarcamera’s heeft er een nieuw lid bij. De Automat Glass heeft, zoals de naam al laat doorschemeren, een glazen ultragroothoeklens met een brandpuntsafstand van 38 mm (21 mm omgerekend naar full-frame). Het objectief is met een grootste diafragmaopening van F 4,5 ook nog eens lekker lichtsterk, en multicoating en automatische belichting moeten onder alle omstandigheden garant staan voor mooie plaatjes. De kortste instelafstand bedraagt 30 centimeter, voor indringende close-ups. De camera werkt met Fujifilm Instax mini-film. De Lomo’Instant Automat Glass in Magellan-uitvoering wordt waarschijnlijk leverbaar in april en gaat 189 euro kosten, inclusief diverse voorzetlenzen en andere accessoires, waaronder een lensdop die ook dienstdoet als afstandsbediening. Als je ‘m nu al bestelt, krijg je er gratis een setje kleurenfilters en een riempje bij.

Lees ook:Fujifilm instax-film goes Monochrome
Lees ook:Nieuwe directklaarcamera van Fujifilm
Lees ook:Lomo’Instant Wide: chique directklaarcamera
Lees ook:Fujifilm instax mini 70 geknipt voor selfies
Lees ook:Nieuw Kickstarter-project, nieuwe Lomo’Instant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.