Bamboo Stylus mini voor mobiel gebruik

Terwijl de ene fotobewerker prima uit de voeten kan met een muis, geeft de ander de voorkeur aan een tekentablet. En op je tabletcomputer of smartphone ‘vingerverven’ is ook niet ieders stiel. Daarom brengt Wacom de Bamboo Stylus mini uit: een handzaam pennetje van nog geen vijf centimeter lang, voorzien van een handig koordje met ‘dummyplug’ voor de koptelefoonaansluiting tegen verlies en verkrijgbaar in zes vrolijke kleuren. Voor de echte veelgebruiker kan de punt worden vervangen door een harder of zachter exemplaar. De Bamboo Stylus mini werkt perfect samen met de app Bamboo Paper. Ook het prijsje is lekker klein: € 14,90.

Lees ook:Fotonieuwtjes van de week
Lees ook:Olympus PEN Mini en PEN Lite
Lees ook:Fujifilm instax mini 70 geknipt voor selfies
Lees ook:Olympus STYLUS 1: edelcompact in OM-D-jasje
Lees ook:Leica heeft Mini M op stapel staan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.