Win een Case Logic-fototas met je foto van Naarden

Het tweejaarlijkse FotoFestival Naarden gaat deze week van start: het festival duurt van 14 mei tot en met 21 juni. Zoals eerder aangekondigd, staat deze editie helemaal in het teken van water.

Een van de partners van dit festival is fototassenfabrikant Case Logic, en die pakt meteen goed uit met een fotowedstrijd rond het festival. Als je een foto maakt die het FotoFestival in één beeld vangt en deze op Instagram post met de hashtag #caselogicffn kun je één van de vijf fototassen uit de nieuwe Case Logic Kontrast-serie winnen.

Lees ook:Vijf nieuwe cameratassen van Case Logic
Lees ook:Win een Case Logic-fototas met je herfstfoto!
Lees ook:Maaike Schauer wint Herfstfotowedstrijd!
Lees ook:iF Product Design Award voor slimme cameratas
Lees ook:Case Logic Kontrast: tassen voor ieder wat wils

4 reacties op “Win een Case Logic-fototas met je foto van Naarden

 1. Martine

  Mijn smartphone is zo oud dat ik daarop geen instagram kan installeren. Kan ik toch meedoen?

    /   Beantwoorden  / 
 2. Raymond Harper

  Ik ben bang van niet (tenzij lezers een workaround weten). Troost je: ik zit in hetzelfde schuitje ;-(

    /   Beantwoorden  / 
 3. Frans den Nijs

  Foto wedstrijd, ik wil mee doen aan de Fotowedstrijd van Naarden.
  Ik zie geen mogelijkheid om de foto te verzenden. Naar hashtag# caselogicffn. Waar vind ik deze plek?

    /   Beantwoorden  / 
 4. Raymond Harper

  Ik ben geen smartphone-expert of Instagram-gebruiker, maar voor zover ik weet, moet de foto worden gepost op Instagram (dus met de eigen smartphone), vergezeld van de betreffende hashtag, zodat de organisatie de betreffende foto’s er simpel uitfilteren kan.

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.