Win een Case Logic-fototas met je herfstfoto!

De herfst lijkt er vroeg bij dit jaar, dus een mooie gelegenheid voor herfstfoto’s. Waarmee je ook nog een cameratas van Case Logic kunt winnen!

Case Logic is onderdeel van de Thule Group, dus met de kwaliteit zit het wel snor. En deze Kontrast-schoudertas (model KDM-102) is ideaal om een middelgrote camera-uitrusting comfortabel en veilig te vervoeren. Niet in de laatste plaats dankzij de waterbestendige DuraBase, die zelfs bij opkruipend water de inhoud droog houdt. Door de speciale constructie is de tas licht maar toch stevig (25 jaar garantie!). Een ‘hangmatsysteem’ zorgt ervoor dat je spiegelreflex of systeemcamera mét objectief optimaal is beschermd tegen schokken en stoten, en toch grijpklaar is. Verder kun je in de tas bijvoorbeeld nog één of twee extra lenzen plus een systeemflitser kwijt, en vanzelfsprekend accessoires zoals extra geheugenkaarten en accu’s.

We zullen deze tas met een winkelwaarde van richting de 100 euro binnenkort nog nader bespreken, maar hij kan dus van jou worden als je uiterlijk 31 oktober je mooiste herfstfoto met als onderwerp ‘Herfstfotowedstrijd’ mailt naar [email protected]. Iedereen mag één foto insturen, uiteraard moet je deze foto zelf gemaakt hebben, en hou als het even kan een mooie middenmaat aan: zeg een grootste afmeting van tussen de 1000 en de 2500 pixels.

Lees ook:Vijf nieuwe cameratassen van Case Logic
Lees ook:Win een Case Logic-fototas met je foto van Naarden
Lees ook:iF Product Design Award voor slimme cameratas
Lees ook:Nieuwe fototassen van CaseLogic
Lees ook:Case Logic Kontrast-schoudertas getest…

Eén reactie op “Win een Case Logic-fototas met je herfstfoto!

  1. Anoniem

    Wanneer zou de winnaar bekend zijn?

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.