Maaike Schauer wint Herfstfotowedstrijd!

Foto: Maaike Schauer

Het kwam wel eens voor dat we slechts een handvol inzendingen kregen voor een fotowedstrijd. Deze keer waren het er meer dan 150… En daar zaten er zeker twintig tussen die we stuk voor stuk de hoofdprijs, een Kontrast-fototas van Case Logic, hadden gegund. Helaas: we hadden er maar eentje te vergeven. Na lang wikken we wegen slaagden we erin om die twintig tot een vijftal terug te brengen. Toen kwam het allermoeilijkste: wie van de vijf? Het waren allemaal pláátjes, maar uiteindelijk leverden onze rangorde én die van de vertegenwoordigster van Case Logic bij elkaar opgeteld een winnaar op: bovenstaande ‘herfstkinderfoto’ van Maaike Schauer.

De verschillen in de top waren klein, en zonder anderen tekort te willen doen, op de vervolgpagina in willekeurige volgorde de vier runners-up, die gezien hun fotografisch kunnen vast ook nog wel eens een keer in de prijzen zullen vallen! Alle inzenders bedankt: het was letterlijk een schitterende herfst!

Foto: Lex Schulte

 

Foto: Camiel Schuivens

 

Foto’s: Arjan de Jager (links)                           /                         Maud Zoodsma (rechts)

Lees ook:iF Product Design Award voor slimme cameratas
Lees ook:Win een Case Logic-fototas met je foto van Naarden
Lees ook:Vijf nieuwe cameratassen van Case Logic
Lees ook:De Herfstfotowedstrijd: het vervolg
Lees ook:Win een Case Logic-fototas met je herfstfoto!

Eén reactie op “Maaike Schauer wint Herfstfotowedstrijd!

  1. Joshua

    Ik heb ontdekt dat je in de herfst erg mooi gebruik kan maken van een CCTV lensje. Dit zijn de oude video lenzen die nog steeds in china gemaakt worden. Met een adapter passen op vrijwel iedere camera. Het grote voordeel is dat ze een extreem hoge lichtinval hebben en daarnaast een grappig effect van wazige hoeken.
    Beetje als bij de winnende foto het geval is!

    CCTV lensje kost iets van 35 euro op amazon, je zult er zeker plezier van hebben!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.