iF Product Design Award voor slimme cameratas

Bij de iF Product Design Awards is Case Logic in de prijzen gevallen met de Luminosity Split-pack: een rugzak met een innovatieve ‘laadklep’. Deze maakt het niet alleen mogelijk om bij de inhoud te komen zonder een bevestigd statief los te koppelen; de ruimte kan ook bijvoorbeeld worden gebruikt om ‘uit de wind’ lenzen te verwisselen. Dit verkleint de kans dat er stof op je sensor komt.

Ook de uitvoering en de afwerking droegen hun steentje bij: zo is de Case Logic-rugzak voorzien van een verwijderbare regenhoes, zijn er legio opbergmogelijkheden voor van alles en nog wat en gaan de tassen vergezeld van 25 jaar garantie. Zelfs een lensdoekje is inbegrepen. De Case Logic Luminosity Split-pack is er in twee uitvoeringen: medium (110 euro) en large (130 euro).

Lees ook:Vijf nieuwe cameratassen van Case Logic
Lees ook:Win een Case Logic-fototas met je foto van Naarden
Lees ook:Case Logic Kontrast-schoudertas getest…
Lees ook:Win een Case Logic-fototas met je herfstfoto!
Lees ook:Maaike Schauer wint Herfstfotowedstrijd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.