Vijf nieuwe cameratassen van Case Logic

Voor de fotograaf on the move brengt Case Logic vijf nieuwe fototassen uit in de Bryker-serie. De twee rugzakken, medium en large, zijn uitgerust met een statiefriem, zijvak voor een waterfles en compartiment voor respectievelijk een tablet of laptop. Leuk detail is dat je er ook een niet te grote drone in kwijt kunt. Daarnaast zijn er ook drie schoudertassen, waarvan de grootste twee geschikt zijn voor spiegelreflexcamera’s. En met prijzen van 25 euro voor de kleinste tas tot 100 euro voor de grootste rugzak hou je volgens Case Logic geld over voor andere camera-accessoires. Vanaf heden verkrijgbaar via de gebruikelijke leveranciers.

Lees ook:iF Product Design Award voor slimme cameratas
Lees ook:Win een Case Logic-fototas met je foto van Naarden
Lees ook:Win een Case Logic-fototas met je herfstfoto!
Lees ook:Case Logic Kontrast-schoudertas getest…
Lees ook:Maaike Schauer wint Herfstfotowedstrijd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.