World Press Photo-kalender 2017 te koop

Onder de titel Window to the World 2017 biedt World Press Photo alvast dé fotojournalistieke kalender voor 2017 aan. Uiteraard met foto’s van grote namen als Daniel Berehulak, Jonas Lindkvist en Christian Ziegler. De prijs bedraagt € 13,99, en een deel van de opbrengst gaat naar de World Press Photo Foundation ter stimulering van fotojournalistiek talent. Klik op het plaatje hiernaast om naar de webshop te gaan. Over topfotojournalistiek gesproken: er zijn ook gesigneerde en genummerde prints in beperkte oplage te koop, onder andere van de winnaar van de afgelopen en de voorgaande editie. Ook hier profiteert zowel de maker als de World Press Photo Foundation, en met prijzen vanaf minder dan 400 euro zijn de foto’s zeker niet te duur betaald!

Lees ook:Nieuwe website World Press Photo
Lees ook:World Press Photo jaarboek nu verkrijgbaar
Lees ook:World Press Photo trekt recordaantal bezoekers in Amsterdam
Lees ook:World Press Photo 2015 naar Warren Richardson
Lees ook:World Press Photo Contest 2013 begonnen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.