World Press Photo trekt recordaantal bezoekers in Amsterdam

De organisatie van World Press Photo laat trots weten dat de expositie van de winnaars van 2014 in de Nieuwe Kerk in Amsterdam een recordaantal bezoekers heeft getrokken: ruim 75.000, om precies te zijn. De Nieuwe Kerk vormt van oudsher het vertrekpunt voor een reizende expositie over de hele wereld voordat de tentoongestelde foto’s weer terugkeren naar Nederland.

En er is meer nieuws van het World Press Photo-front: dankzij de 2014 World Press Photo Exhibition Guide kun je op het afgelopen jaar terugkijken door de ogen van ‘s werelds beste fotografen, compleet met audiocommentaar en exif-informatie. Via deze gratis app voor iOS en Android kun je ook je favoriete World Press Photo’s delen met je vrienden. En natuurlijk is dit de ideale gids wanneer je IRL de tentoonstelling bezoekt!

Lees ook:World Press Photo-expositie naar fotostad Naarden
Lees ook:World Press Photo jaarboek nu verkrijgbaar
Lees ook:Winnende foto’s World Press Photo in Naarden
Lees ook:Nieuwe website World Press Photo
Lees ook:World Press Photo 2015 naar Warren Richardson

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.