World Press Photo Contest 2013 begonnen

Na de Zilveren Camera heeft ook World Press Photo z’n deuren geopend voor inzendingen voor de editie van 2013. Zoals ieder jaar zijn er diverse categorieën – voor de eersteprijswinnaar in elke categorie is een bedrag van 1500 euro gereserveerd. Dé winnaar van de World Press Photo van het jaar ontvangt 10.000 euro cash, plus nog eens een professionele spiegelreflexuitrusting van Canon. De prijsuitreiking staat gepland voor 26 en 27 april; inzenden kan tot en met 17 januari vlak voor middernacht. Hier vind je allerlei informatie over deze wedstrijd voor professionele fotojournalisten; je aanmelden en inzenden kan hier.

Lees ook:World Press Photo Contest 2014 van start
Lees ook:Inzenden voor World Press Photo!
Lees ook:Inzendtermijn World Press Photo 2016 gestart
Lees ook:Win jij dit jaar de World Photography Award?
Lees ook:Nieuwe website World Press Photo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.