TASCHEN houdt fotoboeken-uitverkoop

Uitgeverij TASCHEN, onder kunstliefhebbers met een beperkt budget een begrip, doet binnenkort nog een schepje bovenop haar vanouds vriendelijke prijzen. Van woensdag 22 tot en met zondag 26 juni is het weer tijd voor de tweejaarlijkse TASCHEN Warehouse Sale, met kortingen van 50 tot maar liefst 75 procent op een groot deel van het assortiment. De kortingen gelden zowel online als in de TASCHEN store Amsterdam, gevestigd in de chique P.C. Hooftstraat. Als klap op de vuurpijl wordt dagelijks een Steal of the Day bekendgemaakt via Facebook, die alleen verkrijgbaar is in de fysieke winkel. Op het beeld dat we toegezonden kregen, prijken alvast wat grote namen: Mario Testino, Helmut Newton (binnenkort te zien in Foam), Bettina Rheims en onze ‘eigen’ meester-natuurfotograaf Frans Lanting. Dat belooft wat, dus fotoboekenliefhebbers in de startblokken!

Lees ook:Koopjesfestijn voor fotoboekenfans
Lees ook:CameraNU.nl en City Foto Eindhoven bundelen krachten
Lees ook:A Passion for TASCHEN
Lees ook:Ricoh Theta V met UHD-beeld en VR-geluid
Lees ook:Sony Festival in Urk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.