Sony Festival in Urk

Fotohandel CameraNU.nl in Urk organiseert op zaterdag 11 december in samenwerking met Sony Nederland een Sony Festival. Je kunt er vrijblijvend kennismaken met alle Sony-camera’s, desgewenst vergezeld van deskundig advies. Ook vinden er diverse fotogenieke activiteiten plaats, en als klap op de vuurpijl zijn er natuurlijk speciale aanbiedingen. Toegang is gratis, en als je je van tevoren opgeeft, maak je ook nog kans op een witte NEX-3 Limited Edition! Voor meer informatie klik je hier of op de banner.

Lees ook:Verrekijker- & telelenzendag in de Biesbosch
Lees ook:Camera-experience en studioweekend
Lees ook:Haarlem na sluitertijd
Lees ook:Outdoor Event in de Biesbosch
Lees ook:Fujifilm Experience in Utrecht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.