Ricoh Theta V met UHD-beeld en VR-geluid

Met de Theta V tilt Ricoh z’n Theta 360-gradencamera naar 4K-niveau (UHD/30 bps). De nieuwe Theta kan bovendien surroundgeluid opnemen met z’n ingebouwde vierkanaals microfoon of desgewenst met een speciale losse microfoon, ontwikkeld door Audio-Technica. Ook foto’s van 14 megapixels staan op het menu. Uiteraard is volop draadloze functionaliteit aan boord, en als klap op de vuurpijl is de handzame Theta V uit te breiden met allerlei software (in de vorm van ‘plug-ins’) en hardware, waaronder een onderwaterhuis. De Ricoh Theta V wordt eind september verkrijgbaar voor een kleine 450 euro.

Lees ook:Nieuw instapmodel 360 graden camera Ricoh
Lees ook:Ricoh Theta S: ronde beelden met minder ruis
Lees ook:Speciale Theta-camera voor Hatsune Miku-fans
Lees ook:Theta+ Video-app nu ook voor Android
Lees ook:Ricoh Theta: de hele wereld op de (panorama)foto

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.