Albumwedstrijd voor creatieve naturen

Voor vroege vogels organiseert de HEMA deze maand alvast een vakantiefotowedstrijd – in de zin dat je met je mooiste en/of meest originele fotoalbum een vakantie kunt winnen. De prijzen variëren van een week ertussenuit in een van de Landal GreenParks tot maar liefst 25 gratis fotoalbums.

Inzenden kan tot en met 22 april. Om mee te doen, stuur je na het bestellen van een fotoalbum met de speciale albumsoftware een linkje naar de online versie naar het speciale wedstrijdadres. Meer informatie vind je hier.

Lees ook:HEMA houdt fotowedstrijd ‘Grootste Fotoalbum’
Lees ook:Nieuwe albumsoftware van Pixum
Lees ook:Blurb lanceert BookSmart 3.0
Lees ook:World Press Photo Contest 2014 van start
Lees ook:Fotofabriek.nl houdt voorjaarsfotowedstrijd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.