HEMA houdt fotowedstrijd ‘Grootste Fotoalbum’

De HEMA organiseert momenteel een online fotowedstrijd onder de titel ‘Grootste Fotoalbum’. Je kunt foto’s insturen in verschillende categorieën. De bezoekers stellen door te stemmen een top 250 van best beoordeelde inzendingen vast. Deze foto’s krijgen een ereplaats in het online fotoalbum. Een vakjury kiest uiteindelijk uit de 25 hoogst gewaardeerde inzendingen een top drie.

Voor de hoofdprijswinnaar is een Canon EOS 1100D digitale spiegelreflex gereserveerd, plus een fotospread in het tijdschrift Ooggetuige. Maar ook voor de nummers 2 tot en met 25 staan leuke prijzen klaar, variërend van een compactcamera tot een gratis fotoalbum! Inzenden kan tot en met 4 september. Klik hier voor meer informatie of om mee te doen.

Lees ook:Albumwedstrijd voor creatieve naturen
Lees ook:Fotowedstrijd.nl: van architectuur naar vakantie
Lees ook:Aan het werk met fotowedstrijd Panasonic
Lees ook:World Press Photo Contest 2013 begonnen
Lees ook:Manipuleer je foto: wedstrijd

2 reacties op “HEMA houdt fotowedstrijd ‘Grootste Fotoalbum’

 1. Marie Boonstra

  Sorry….maar dit soort wedstrijden is pure reclame voor Hema. Er staat zelfs een hint onderaan om al je Facebook, Hyves en Twittervrienden aan te sporten om te stemmen….dus het woord Hema wordt wereldwijdverspreid via deze media. Is toch flauwekul dat een simpele foto met 2 meiden als eerste stond..foto is op zich niks speciaals….maar omdat het personen zijn met flink wat “vrienden” krijgen ze flink wat stemmen los. Dit heeft niks meer met een fotowedstrijd te maken, maar met gratis reclame.

    /   Beantwoorden  / 
 2. Raymond Harper

  Zolang er (voor onze lezers) iets te winnen valt, is het de moeite van het vermelden waard. Overigens ben ik het inhoudelijk wel met je eens. Het is de trend om de sociale media bij dit soort wedstrijden een doorslaggevende rol toe te kennen – om welke idealistische of commerciële reden dan ook. Dat geldt niet alleen voor de huiswedstrijd van de HEMA, maar zelfs voor een prestigieuze ‘vakprijs’ als de Grote Paul: http://fotografie.blog.nl/fotografen/2011/05/02/rel-over-grote-paul

  Bij onze eigen wedstrijd gaat het anders. Ik maak een eerste selectie, waaruit de sponsor dan weer de hoofdprijswinnaar(s) kiest.

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.