Nieuwe albumsoftware van Pixum

Online fotoservice Pixum heeft de eigen software voor het maken van fotoalbums op de schop genomen. Het nieuwe pakket, Pixum Fotoboek genaamd, zou zowel wat betreft mogelijkheden als gebruiksvriendelijkheid een nieuwe standaard zetten. Het bedrijf heeft daarbij goed geluisterd naar de input van gebruikers.

Andere nieuwe opties zijn een hoogglans coating en de mogelijkheid om albums te maken van maar liefst 154 pagina’s dik. De albumsoftware is verkrijgbaar voor Windows, Linux en Mac OS. Als je nieuwsgierig geworden bent, neem dan vrijblijvend een kijkje op de Pixum-website.

Lees ook:Mooie golven
Lees ook:Nieuwe HEMA-albumsoftware voor Mac en Windows
Lees ook:Blurb lanceert BookSmart 3.0
Lees ook:Oude HEMA-albumsoftware tijdelijk weer in de lucht
Lees ook:Het fotoalbum: razend populair

3 reacties op “Nieuwe albumsoftware van Pixum

 1. Pauline Seij-Smale

  Ik gebruik Pixum voor het bestellen van afdrukken voor mijn klanten. Absoluut goede kwaliteit. Ik heb nog geen ervaring met de albums van Pixum. Hoe is de kwaliteit ten opzichte van bijvoorbeeld Vakcolor?

    /   Beantwoorden  / 
 2. Raymond Harper

  Dat zou ik je niet zo kunnen zeggen, Pauline … In foto- en computerbladen en de Consumentengids verschijnen met zekere regelmaat vergelijkende tests, al vormt zoiets altijd een steekproef én een momentopname.

    /   Beantwoorden  / 
 3. Raymond B

  Mijn ervaring met zowel pixum als met andere afdrukservices is dat je projecten van 1 of 2 jaar geleden al niet meer kunt laten afdrukken omdat het programma alweer een nieuwe versie heeft die het oude project niet meer kan inladen. Tegenwoordig maak ik de pagina’s op in photoshop, maar ben daar laatst tegen een probleem aangelopen: de pagina afmetingen waren iets veranderd, waardoor er een deel van de opmaak afviel of een witte rand bijkwam… Hebben andere mensen dat probleem nooit? Heeft iemand een oplossing?

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.