World Press Photo Contest 2014 van start

Professionele foto- en video/multimediajournalisten kunnen vanaf heden weer beeld inzenden voor de World Press Photo Contest 2014 – de 57e editie alweer. Je kunt meedoen in verschillende categorieën. Voor de eersteprijswinnaar in elke categorie is een geldprijs van 1500 euro gereserveerd. Voor de maker van de World Press Photo van het jaar 2013 ligt maar liefst 10.000 euro in cash te wachten, plus professionele apparatuur van sponsor Canon.

Nadat je een gebruikersnaam en wachtwoord hebt aangevraagd, kun je inzenden tot en met 15 januari. De uitslag wordt een maand later, op 14 februari, bekendgemaakt. Vanaf april zijn de winnende foto’s in meer dan honderd steden wereldwijd te zien, te beginnen natuurlijk in Amsterdam. Hier vind je meer informatie.

Lees ook:World Press Photo Contest 2013 begonnen
Lees ook:Inzendtermijn World Press Photo 2016 gestart
Lees ook:Inzenden voor World Press Photo!
Lees ook:Nog drie weken inzenden voor World Press Photo
Lees ook:Inzenden voor World Photography Awards 2013 kan nú!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.