Spatwaterdichte ledverlichting van Metz

Voor filmers en voor fotografen die liever met continulicht werken brengt Metz een nieuwe ledlamp uit. De Mecalight L1000 BC beschikt over 64 leds met een maximale lichtopbrengst van 1000 lux en een traploos verstelbare kleurtemperatuur (2800-5700 Kelvin) en – vermoed ik althans – helderheid. De leeg nog geen 250 gram wegende lamp werkt op batterijen of een (Sony-)accu, en aansturing via bluetooth (iPhone/Android) behoort eveneens tot de mogelijkheden. Metz brengt meteen een spatwaterdichte versie uit: de L1000 BC X – altijd handig in dit klimaat. Beide modellen moeten volgende maand op de markt komen voor ongeveer 250 respectievelijk 300 euro.

Lees ook:Twee nieuwe spiegelreflexen van Canon
Lees ook:Metz boort nieuwe markten aan
Lees ook:Nieuwe Metz-flitser licht ook je video bij
Lees ook:3D voor nog geen 200 euro
Lees ook:Optrix tovert je iPhone om tot actiecam

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.