Optrix tovert je iPhone om tot actiecam

Hoewel de ware smartphonejunk ook bij weer en wind non-stop naar z’n schermwereld blijft staren, is de modale gebruiker van een telefooncamera veelal wat voorzichtiger. Zeker wanneer het een prijzige iPhone betreft. Waardoor je de camera die je altijd en overal op zak hebt, niet altijd en overal kunt gebruiken.

De Optrix by Body Glove van Fellowes rekent af met zulke scrupules, want daarmee transformeer je je iPhone 5(s) of 6(s) in een tot 10 meter diep waterdichte, val- en schokbestendige action cam. Je actieradius wordt nog verder vergroot door de zes eveneens waterproof voorzetlenzen, van fisheye via macro tot 4x zoom. Er zijn ook diverse accessoires, waaronder een ‘superzuignap’ en opzetstukken om de Optrix op bijvoorbeeld je fiets of een helm te monteren – ook ideaal voor wintersporters. Ook met de iPhone in de Optrix-case kun je het aanraakscherm blijven gebruiken. De gratis Optrix-app maakt het plaatje af. Er zijn twee fotografiekits, die respectievelijk 100 en 140 euro (PRO-versie) kosten.

Lees ook:Sony: waterdichte camera
Lees ook:Maak een serieuze camera van je smartphone
Lees ook:Directklaarcamera met ultragroothoeklens
Lees ook:Sony-nieuws voor iedere fotograaf
Lees ook:DxOMark: iPhone 8 Plus beste smartphonecamera die we ooit getest hebben

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.