Maak een serieuze camera van je smartphone

Steeds meer mensen gebruiken hun smartphone om van alles en nog wat te fotograferen en te filmen. Half serieus en half met een knipoog brengt statievenfabrikant Manfrotto daarom de KLYP op de markt. Met dit in verschillende uitvoeringen verkrijgbare accessoire voorzie je je iPhone niet alleen van een beschermend jasje, maar kun je ‘m tevens vanaf een (tafel-) statief gebruiken of van een led-lamp voorzien. Beetje jammer is dat de KLYP is gemaakt voor de iPhone 4/4S, terwijl Apple net de iPhone 5 heeft uitgebracht…

Lees ook:iPhone 5s: lichtsterkere lens, grotere pixels
Lees ook:Pictar tovert iPhone om tot ‘echte camera’
Lees ook:iPhone 6 de ultieme telefooncamera?
Lees ook:iPhone 6s biedt 12-megapixelfoto’s en 4K-video
Lees ook:Instagram kreeg opfrisbeurt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.