Pentax K-3 Prestige Edition in gunmetal

Bij Pentax/Ricoh hebben ze iets met Limited Editions. Na de K-3 Premium Silver Edition kondigt het merk nu de K-3 Prestige Edition DSLR aan. Eveneens een aparte verschijning met z’n body in donkergrijs ‘gunmetal’, die volgens de fabrikant prima met zowel de zwarte als de zilverkleurige Pentax-objectieven matcht. Eveneens inbegrepen zijn een bijpassende batterijgreep, twee accu’s en een kunstleren riem die de verkiezing tot Best Digital SLR Expert door de TIPA memoreert. De laatste firmware-update (1.10) heeft Pentax alvast voor je geïnstalleerd. Vanaf volgende maand in een oplage van 2000 stuks wereldwijd verkrijgbaar voor 1299 euro.

Lees ook:Ricoh GR Limited Edition
Lees ook:Pentax K-1 Limited Silver-editie
Lees ook:Zilveren Pentax K-3 nú al uitverkocht
Lees ook:Nieuws van deze week
Lees ook:Tip van de week: battery grips

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.