Ricoh GR Limited Edition

Bij Ricoh/Pentax hebben ze de smaak van limited editions te pakken, nadat de zilveren K-3 al voor z’n debuut was uitverkocht. Ook de Ricoh GR edelcompact verschijnt nu als limited edition, in een oplage van wereldwijd 5000 stuks. Behalve door z’n speciale uitvoering in groen metallic met een zwarte handgreep met houtstructuur, wordt deze exclusieve uitvoering ook gekenmerkt door de meegeleverde accessoires, waaronder een speciale zonnekap plus een tas en riem van echt leer. Ook is de nieuwste firmwareversie alvast geïnstalleerd. Uiteraard beschikt de Limited Edition over alle sterke punten van de reguliere GR, zoals de grote APS-C-sensor en de vaste groothoeklens. De meerprijs van de GR Limited Edition zal zo’n 100 euro bedragen.

Lees ook:Pentax K-3 Prestige Edition in gunmetal
Lees ook:Hasselblad Lunar Limited Edition nóg exclusiever
Lees ook:K-5 Limited Edition in zilver
Lees ook:Ricoh GR II Premium Kit als jubileumeditie
Lees ook:Ricoh GR II: grote sensor in zakformaat

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.