Pentax K-1 Limited Silver-editie

Ook Pentax doet weer eens een duit in het camerazakje, ditmaal met de K-1 full-framespiegelreflex in een exclusief zilver-met-zwart jasje. Zoals meestal bij de Limited Editions van Pentax ziet de camera er schitterend uit, zeker in combinatie met een van de zilverkleurige Limited-objectieven. Hij wordt geleverd compleet met onder meer een batterijgreep, een extra reserveaccu, de laatste firmwareversie en zelfs een speciaal gegraveerd zilverkleurig dekseltje om de flitsschoen mee af te sluiten. De oplage is beperkt tot 2000 stuks wereldwijd. We hebben nog geen Nederlandse prijs gezien, maar in Duitsland moet het hele pakket 2400 euro kosten, en da’s een nette prijs – zeker vergeleken met wat de reguliere K-1 momenteel ‘los’ doet. In september zullen we het weten, want dan komt de Pentax K-1 Limited Silver Edition op de markt – zolang de voorraad strekt.

Lees ook:Ricoh GR Limited Edition
Lees ook:Pentax K-3 Prestige Edition in gunmetal
Lees ook:Eerste zoomlens in Pentax Limited-serie
Lees ook:Ricoh GR II Premium Kit als jubileumeditie
Lees ook:Pentax Q7 Limited Edition Premium Kit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.