Instant Square en Fotofair

De eerder aangekondigde Lomo’Instant Square analoge multi-format directklaarcamera wordt komende week leverbaar in de Lomography Shop. De financiering via Kickstarter was in enkele uren geregeld, dus we vermoeden dat deze opvallende klapcamera met balg wel aftrek zal vinden. De Instant Square is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en de prijzen beginnen bij 199 euro.

Verder is de voorverkoop begonnen van kaarten voor de Fotofair, het grootste foto- en videofestival van de Benelux dat dit jaar plaatsvindt in het weekend van 26/27 mei. Voor meer informatie klik je hier.

Lees ook:Fotofair 2017: 20 & 21 mei
Lees ook:Fotofair 2016 komt zoetjesaan in zicht
Lees ook:Dit weekend Dutch Bird Fair
Lees ook:Laatste weekend van mei in teken Fotofair
Lees ook:Be Instant Square or be square

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.