Fotofair 2016 komt zoetjesaan in zicht

De jaarlijkse Fotofair komt weer langzaamaan in zicht. Op zaterdag 28 en zondag 29 mei is het weer zo ver: dan staat het Event Terrein Beekse Bergen helemaal in het teken van fotografie. Er zijn lezingen, workshops en masterclasses op allerlei gebied, van landschapsfotografie via drones tot glamour, fotowedstrijden, stands van alle grote en kleinere merken, speciale aanbiedingen van partner Kamera-Express en nog veel meer. Er valt uiteraard volop te fotograferen en op vertoon van je Fotofair-toegangskaart krijg je zelfs korting bij het Safaripark, mocht je nog tijd en energie overhebben.

In de voorverkoop kun je je kaarten met korting bestellen. Klik op de banner voor meer informatie.

Lees ook:Fotofair 2017: 20 & 21 mei
Lees ook:Laatste weekend van mei in teken Fotofair
Lees ook:Lezing en occasiondag bij Kamera Express
Lees ook:Verrekijker- & telelenzendag in de Biesbosch
Lees ook:Programma ZOOM.experience bekend

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.