Laatste weekend van mei in teken Fotofair

Het laatste weekend van mei staat in het teken van de Fotofair: het meest spraakmakende foto-evenement van de Benelux. Workshops, demonstraties, lezingen, stands, speciale aanbiedingen, exposities… op zaterdag 30 en zondag 31 mei staat Event Center Beekse Bergen van 9 uur ‘s ochtends tot 6 uur ‘s avonds in het teken van de fotografie. Tot en met de 26e kun je kaarten bestellen tegen de speciale voorverkoopprijs van 10 euro. Hier vind je alle informatie.

Lees ook:Fotofair 2016 komt zoetjesaan in zicht
Lees ook:Fotofair 2017: 20 & 21 mei
Lees ook:Kaarten ZOOM.experience met korting
Lees ook:Programma ZOOM.experience bekend
Lees ook:HCC!digital: óók voor fotografen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.