Be Instant Square or be square

Onze Lomografische vrienden zijn weer aan het Kickstarten geslagen, ditmaal met de directklaarcamera Lomo’Instant Square. Een gegarandeerd honderd procent analoge klapcamera in diverse uitvoeringen die vierkante foto’s maakt op Fujifilm instax Square-film. Wel met automatische belichting plus zonescherpstelling, een glazen lens, een ingebouwde flitser en handige foefjes zoals de mogelijkheid om de camera voor selfies op afstand te bedienen of meervoudige opnames te maken. Natuurlijk zijn er weer diverse speciale aanbiedingen, die sneller wegvliegen dan raketten uit Noord-Korea, dus liefhebbers kunnen beter gauw hun slag slaan op de Kickstarter-pagina.

Lees ook:Tip van de week: scherpere opnames vanaf statief
Lees ook:Horrorwinter
Lees ook:Tip van de week: afbeeldingsmaatstaf
Lees ook:Nieuw Kickstarter-project, nieuwe Lomo’Instant
Lees ook:Laat Apple anderen jouw telefooncamera blokkeren?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.