Nieuw Kickstarter-project, nieuwe Lomo’Instant

Lomography.com heeft weer een nieuw Kickstarter-project in gang gezet: ditmaal voor een nieuwe versie van de Lomo’Instant directklaarcamera. De Lomo’Instant Automat neemt, zoals de naam al doet vermoeden, de gebruiker vrijwel al het instelwerk uit handen: sluitertijd, diafragma en flitssterkte worden automatisch ingesteld. Alleen autofocus ontbreekt: de afstand stel je in met behulp van simpele symbooltjes. Grappig detail: de reeks ledjes die het aantal resterende opnames aangeeft. De Lomo’Instant Automat wordt verkrijgbaar in vier kleurstellingen en diverse uitvoeringen. De financiering via Kickstarter loopt, zoals te verwachten was, als een hogesnelheidstrein, dus wie voordelig af wil zijn in de voorverkoop, moet niet te lang wachten. Klik op het plaatje om naar de Kickstarter-pagina te gaan.

Zojuist een trots berichtje namens Lomography.com: krap een dag na de start is het dubbele van de benodigde 100.000 dollar al binnen!

Lees ook:Instant Square en Fotofair
Lees ook:Directklaarcamera met ultragroothoeklens
Lees ook:Lomografie op z’n directklaar
Lees ook:Be Instant Square or be square
Lees ook:Fotonieuws & fotonieuwtjes van de week

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.