Zangeres in de clinch met fotograaf

Het zit zangeres Rihanna niet mee. Na een vriendje met losse handjes heeft ze nu fotograaf David LaChapelle (en diens advocaat) op haar dak. LaChapelle beweert dat Rihanna haar videoclip ‘S&M’ zo ongeveer in z’n geheel geplagieerd heeft van foto’s die hij eerder maakte, onder andere voor Vogue. “Als je een LaChapelle-video wilt, moet je me maar inhuren”, aldus in grote lijnen de boze fotograaf, die inmiddels een schadevergoeding heeft geclaimd.

Curieus detail is dat LaChapelle daadwerkelijk eerder een videoclip voor Rihanna filmde, namelijk die van ‘Disturbia’. Ander curieus detail is dat de affaire onder meer werd aangezwengeld door celebrity blogger Perez Hilton (zie hiernaast), die zelf in de clip ‘S&M’ figureert.

Lees ook:Rihanna mag niet topless op Instagram
Lees ook:Boekcover Stephan Vanfleteren in opspraak
Lees ook:Knallend oranje of klinkende munt?
Lees ook:Paparazzi opnieuw onder vuur
Lees ook:Nieuw officieel portret koningin Máxima onthuld

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.