Paparazzi opnieuw onder vuur

Rapper en Rihanna-beater Chris Brown wil de schade aan z’n in de prak gereden Porsche verhalen op de paparazzi die het ongeluk zouden hebben veroorzaakt. Het is niet de eerste aanvaring tussen de jetset en het gluurdersgilde dit jaar. Vlak na de jaarwisseling sneuvelde een paparazzo die het op Justin Bieber had gemunt in het harnas, en op Hawaï heeft Aerosmith-zanger Steven Tyler een wet weten door te drukken die inbreuken van de langelenzenbrigade op het privéleven van beroemdheden aan banden legt. Dat ook Britney Spears haar steun aan dit initiatief verleende, zal niemand verwonderen…

Lees ook:Your Hallucination is Now Complete
Lees ook:Jeroen Oerlemans Foundation houdt herinnering levend
Lees ook:De Facebook-vloek geldt ook voor fotomateriaal
Lees ook:Boek: Dieren fotograferen
Lees ook:Instagram waarschuwt Madonna nog één keer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.