Knallend oranje of klinkende munt?

De oranje metallic uitvoering van de Pentax Optio W90 is inmiddels ‘officieel’, al is en blijft ‘ie pas leverbaar ná het WK. Interessant detail: de internationale Pentax-website maakt er gewag van, de Franse en zélfs de Duitse, maar op de (verder vrijwel identieke) website van de Nederlandse importeur blijft het tot nog angstvallig stil. Heeft het moederbedrijf besloten dat wij Hollanders naast deze ‘special edition’ grijpen, uit vrees voor een toekomstige herhaling van het jurkjesincident of om de wedstrijd Nederland-Japan van komende zaterdag niet op scherp te zetten..?

Ondertussen lijken ze bij concurrent Samsung een ander middel te hebben gevonden om kopers over de streep te trekken, namelijk een appel aan de oer-Hollandse zuinigheid. Ook op de Nederlandse dependance van de Koreanen staat alles in het teken van oranje… Alleen levert dat ditmaal geen oranje camera’s op maar klinkende kortingen in de vorm van cashback.

Lees ook:Geen oranje voor Nederland
Lees ook:Fotokansen voor open doel
Lees ook:Cashbackacties in crisistijd
Lees ook:Kapt Samsung met de camera’s? Het vervolg
Lees ook:Sinterklaas en kerstman vroeg bij Canon en Pentax

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.