Instagram telt 300 miljoen gebruikers

Fotodienst Instagram, tegenwoordig ingelijfd door Facebook Inc., telt meer dan 300 miljoen gebruikers: een verdrievoudiging in minder dan twee jaar. We hebben het niet nageteld, maar volgens kenners is Instagram daarmee groter dan Twitter. Dagelijks worden meer dan 70 miljoen foto’s en video’s online gedeeld.

Instagram laat weten momenteel vooral te werken aan de ‘vindbaarheid’ van foto’s, want met dergelijke aantallen is dat wel een must. Ook krijgen bekende personen binnenkort een ‘certificaat van echtheid’, om hoaxes, bedrog en identiteitsfraude te bestrijden.

Lees ook:Instagram passeert de 400 miljoen gebruikers
Lees ook:Instagram telt half miljard gebruikers
Lees ook:Instagram: 800 mln gebruikers en ‘lief zijn voor elkaar’
Lees ook:Instagram zwicht voor gebruikerskritiek
Lees ook:Instagram telt 100 miljoen gebruikers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.