Instagram telt 100 miljoen gebruikers

Instagram is officieel de mijlpaal van 100 miljoen actieve gebruikers gepasseerd, laat de mobiele fotodienst - die vorig jaar voor één miljard dollar door Facebook werd overgenomen – trots op zijn weblog weten. Niet slecht voor een bedrijf dat welgeteld nog geen tweeënhalf jaar bestaat. Uiteraard passeren in het kader van deze feestelijke gebeurtenis de nodige succesverhalen uit verleden en heden nog eens de revue. Gefeliciteerd… en o ja, de ‘aanstootgevende’ foto’s van Madonna staan er nog steeds – iedere gebruiker is er één

Lees ook:Instagram waarschuwt Madonna nog één keer
Lees ook:Nieuws en nieuwtjes uit fotoland
Lees ook:Instagram telt half miljard gebruikers
Lees ook:Kees Tabak – No More Heroes
Lees ook:Rondreizende tentoonstellingen Limburg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.