Webworkshops fotoboeken maken

Je eigen fotoboek maken is heel populair, maar niet voor iedereen even makkelijk. Daarom heeft online fotoservice Pixum ‘Fotoboek Webworkshops’ opgezet. Tijdens zo’n interactieve workshop, die eveneens online plaatsvindt, legt een instructeur de diverse mogelijkheden en opties uit. Zo kun je, dankzij webcam en chat, aan je fotoboek werken onder deskundige begeleiding van een instructeur. Je hebt alleen een internetverbinding en een computer met geluid nodig.

Er zijn aparte workshops voor beginners en gevorderden. Deelname is gratis, maar gezien het beperkte aantal deelnemers per sessie is reserveren verplicht. Voor de data en tijden of om je aan te melden, kun je hier terecht.

Lees ook:Fotocursussen in Frankrijk
Lees ook:Leer [beter] fotograferen in Beekse Bergen
Lees ook:Korte fotoworkshops op locatie
Lees ook:Fotoworkshops Safaripark Beekse Bergen
Lees ook:Panorama-plus met Photosynth

Eén reactie op “Webworkshops fotoboeken maken

  1. Steven

    Ik geloof dat Albelli ook op regelmatige basis bezoeken toelaat. Op die manier kun je ook bij hun even kijken hoe hun productieproces verloopt, hoe fotoprints, fotoboeken, canvassen, en alle overige fotoproducten gemaakt worden.
    Ik ben er zelf nog nooit geweest, maar het lijkt me wel interessant.
    Groetjes

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.