Leer [beter] fotograferen in Beekse Bergen

Ook in 2010 houdt Safaripark de Beekse Bergen weer fotoworkshop – onder mijn leiding. Intussen zijn de data vastgesteld, van de ééndaagse en tweedaagse workshops. Een ideale voorbereiding op het 2010-vakantieseizoen!

Maraboe in Beekse Bergen.

Eéndaagse workshops (9:30 – 20:00 uur): vrijdagen 9 april en 27 augustus 2010 (beginners) en 25 juni en 3 september 2010 (gevorderden)

Theorie, praktijk, opdrachten, foto’s bespreken, presentatie van een aantal foto’s op een webalbum met commentaar. Inclusief koffie/thee met streekgerecht, lunch en diner.

Prijs: n.n.b.

Beginner: iedereen met interesse in fotografie en in het bezit van een digitale camera (instelbare compact – sluitertijd, diafragma – of spiegelreflex). Gevorderd: actieve vrijetijdsfotograaf met digitale spiegelreflexcamera en een telebereik van ten minste 200 mm.

Weekend workshops (zaterdag 10 – zondag 17 uur): 19/20 juni 2010 en 28/29 augustus 2010.

Theorie, praktijk, opdrachten, foto’s bespreken, presentatie van een aantal foto’s op een webalbum met commentaar. Inclusief koffie/thee met streekgerecht, lunch (2x), ontbijt (1x) en diner (1x).

Prijs: n.n.b.

Afhankelijk van het seizoen, het weer en de mogelijkheden ook inclusief exclusieve boottocht, roofvogelshow en in 4×4 dicht langs dieren rijden (alleen in weekenden).

In voorbereiding: kampeerweekend (op Safaricamping Beekse Bergen) en fotocursus in één (met programma voor rest van het gezin).

Lees ook:Fotoworkshops in Beekse Bergen
Lees ook:Fotoworkshops Blijdorp: intensief
Lees ook:Zondag 28 maart: fotopraktijkdag Burgers’ Zoo
Lees ook:Leer beter fotograferen in Diergaarde Blijdorp
Lees ook:Moto | Fotodag in West-Brabant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.