Korte fotoworkshops op locatie

In één dag betere foto’s leren maken: dat is wat Foto-workshop.nl belooft. Op de site van het bedrijf uit Sassenheim vind je allerlei cursussen – van macro- en roofvogelfotografie tot strobistfotografie en autosport. Voor zowel beginners als gevorderden, en desgewenst ook op maat voor bedrijven. Veel cursussen vinden plaats op locatie: zo leer je bijvoorbeeld autosport fotograferen op het circuit van Zandvoort.

De kleine groepen en de begeleiding door ervaren vakfotografen moeten garanderen dat je er werkelijk wat van opsteekt. En desgewenst kun je een bepaalde lens of een statief lenen als je die zelf (nog) niet hebt. Voor het complete cursusaanbod en om te reserveren kun je terecht op www.foto-workshop.nl.

Lees ook:Cursus Photoshop op Photofacts Academy
Lees ook:Fotocursussen in Frankrijk
Lees ook:Holland International Image Circuit: deelname voor iedereen mogelijk
Lees ook:De fijne kneepjes van foodfotografie
Lees ook:Beroepsopleiding met baangarantie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.