Updates voor Camera Raw en Lightroom

Adobe heeft weer eens updates uitgebracht voor Lightroom en Adobe Camera Raw, met ondersteuning voor diverse nieuwe camera’s (waaronder de Nikon D7500 en de Canon EOS 6D Mark II en 200D) en lenzen, nieuwe cameraprofielen plus verschillende bug fixes. Het is even opletten bij de naamgeving: Lightroom CC 2015 en 6 springen in één klap van versie .10 naar versie .12 om in de pas te blijven met Camera Raw, dat eveneens van 9.10 naar 9.12 gaat. Camera Raw 9.11 leek de makers om evidente redenen niet zo’n goed idee… Lightroom-kopers schijnen wederom meer moeite te moeten doen dan huurders om de update binnen te halen.

Lees ook:Nieuwe updates voor Camera Raw en Lightroom
Lees ook:Updates voor Lightroom en Camera Raw
Lees ook:Lokaal nevel verwijderen en snel uitzoomen met ACR 9.2
Lees ook:Lightroom/ACR-update met o.a. Boundary Warp
Lees ook:Lightroom 6.14 allerlaatste ‘standaloneversie’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.