Lightroom 6.14 allerlaatste ‘standaloneversie’

Op de drempel van het nieuwe jaar zwaait Adobe de koopversie van Lightroom uit, tot ongenoegen van veel trouwe klanten en in strijd met eerdere toezeggingen. Op de valreep kan de gebruiker van Lightroom 6 via versie 6.14 nog support voor nieuwe camera- en lensmodellen binnenhalen, waaronder de Sony A7R III, Leica CL, Panasonic G9, iPhone 8 (Plus) en X en Google Pixel 2 (XL). Adobe waarschuwt uitdrukkelijk dat dit de laatste update was en blijft, en plakt daar in één adem het (niet geheel vrijblijvende) advies aan vast om op een CC-abonnement over te stappen.

Lees ook:Adobe trekt stekker uit Photoshop CS
Lees ook:Google Pixel-smartphone doet naam eer aan
Lees ook:Lightroom 6 en mobile voor Android
Lees ook:DxOMark: iPhone 8 Plus beste smartphonecamera die we ooit getest hebben
Lees ook:Lightroom Mobile voor iOS lust nu ook raw

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.