DxO Optics Pro biedt integratie met Lightroom

DxO Labs heeft DxO Optics Pro 9.5 uitgebracht. Voornaamste troef: de integratie met Adobe Lightroom. Fotografen kunnen daardoor Lightroom als hun workflowprogramma blijven gebruiken, terwijl ze daarnaast profiteren van de sterke punten van Optics Pro – met name de bekende ruisonderdrukking en het uitgebreide pakket correcties op het gebied van vertekening, vignettering en ander optisch ongerief. Uiteraard allemaal non-destructief, en desgewenst in het gestandaardiseerde DNG-raw-formaat. DxO Optics Pro 9 is tijdelijk verkrijgbaar voor 99 (Standard Edition) respectievelijk 199 (Elite Edition) euro. Er is ook een gratis proefversie beschikbaar, evenals een gratis upgrade voor gebruikers van versie 8 of hoger.

Lees ook:Kerstaanbiedingen bij DxO
Lees ook:Lightroom 3 ziet licht
Lees ook:Ook ON1 neemt het op tegen Adobe
Lees ook:Lightroom-update met nieuwe camera- en lensprofielen
Lees ook:Lightroom 2.3 verschenen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.