Ook ON1 neemt het op tegen Adobe

Ook ON1 biedt met Photo RAW een alternatief aan fotografen voor wie eeuwige trouw aan Adobe een stap te ver is. Zojuist verscheen ON1 Photo RAW 2018.1 voor Windows en Mac, dat grote verbeteringen ten opzichte van de voorlaatste versie belooft. Versie 2018.1 biedt onder andere een snellere HDR- en een nieuwe panoramafunctie, tethered shooting en prestatie- en kwaliteitsverbeteringen. Normaal kost het programma 120 dollar, maar tijdelijk bedraagt de prijs slechts 80 euro. Eigenaars van de nulversie krijgen de upgrade gratis.

Lees ook:Nieuwe lenzen en firmware voor Fujifilm GFX 50S
Lees ook:Onscherpe foto’s verleden tijd..?
Lees ook:Gratis tips voor ‘tethering’
Lees ook:ON1 geeft gratis ‘oude’ filters weg
Lees ook:Photoshop Express lust nu ook raw

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.