Kerstaanbiedingen bij DxO

DxO Labs, leverancier van diverse fotobewerkingsprogramma’s, heeft van een aantal producten een upgrade uitgebracht. DxO Optics Pro 9.1 moet niet alleen nog ruisarmere plaatjes bij hoge ISO-waarden leveren dankzij de bekroonde PRIME-techniek, maar ook sneller werken dan de voorgaande versie. Verder wordt een aantal nieuwe cameratypes ondersteund, waaronder de Sony A7R.

FilmPack 4.5 bevat twee nieuwe filmsimulaties, namelijk van de Kodak Ektar 100 kleurnegatief- en de Agfa Scala zwart-witdiafilm. Voor bezitters van versie 9.0 (Optics Pro) respectievelijk 4 (FilmPack) zijn de upgrades gratis; voor newbies gelden tot de kerst speciale aanbiedingsprijzen.

Lees ook:DxO maakt je favoriete filmrolletje digitaal
Lees ook:Analoog op z’n digitaal
Lees ook:DxO Optics Pro biedt integratie met Lightroom
Lees ook:Nieuwe Sony-camera’s en lenzen in aantocht
Lees ook:Gelooft Kodak écht nog in analoog?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.