Photofacts Academy leidt op tot Lightroom-expert

Lightroom is een schitterend programma, maar de fijne kneepjes krijg je niet zomaar in de vingers. In samenwerking met Adobe Certified Expert Piet Van den Eynde zet Photofacts de Photofacts Academy op. Als lid krijg je toegang tot meer dan tien uur heldere videotutorials, die je wanneer en zo vaak als je wilt kunt bekijken, en profiteer je bovendien van allerlei andere voordelen.

Om de Photofacts Academy tot een succes te maken, zijn minimaal 250 inschrijvingen nodig. Om genoeg gegadigden over de streep te trekken, krijgen de eerste 250 aanmeldingen tot 15 november 20 euro korting, zodat een jaarlidmaatschap je geen 69 maar slechts 49 euro kost. En die prijs blijft staan, óók wanneer de Academy verder uitbreidt. En als de onderneming onverhoopt toch wordt afgeblazen bij gebrek aan belangstelling, loop je geen enkel risico, want dan krijg je gewoon je geld terug. Klik hier voor een voorproefje en meer informatie.

Lees ook:Photofacts bestaat tien jaar
Lees ook:Photofacts Academy bestaat drie jaar…
Lees ook:Tientje korting op Photofacts Academy voor snelle beslissers
Lees ook:Nieuwe editie Lightroom-handboek
Lees ook:Update Adobe Camera Raw en webinar Intensify Pro

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.