Update Adobe Camera Raw en webinar Intensify Pro

Omdat ze bij Adobe tóch bezig waren, hebben ze gelijk Camera Raw en hun DNG Converter van een update voorzien. ACR 8.5 ondersteunt diverse nieuwe camera’s zoals de nieuwe Nikon 1-modellen, de Sony A7S en de Pentax 645Z. Ook de Sony RX100 III wordt ondersteund, maar daar zit nog een klein bugje in dat Adobe binnenkort wil wegwerken. Ik hoop binnenkort zelf aan de slag te kunnen met Photoshop CC 2014, maar ondertussen werd ik letterlijk bestookt met ‘CC’tjes’ in het Berichtencentrum, dat ik maar op non-actief heb gesteld.

Over beeldbewerkingssoftware voor de Mac gesproken: Elja Trum en Piet Van den Eynde van de Photofacts Academy lieten weten dat ze aanstaande dinsdagavond tussen zeven en acht een webinar verzorgen over Intensify Pro van Macphun Software. Deelname is gratis; je hoeft je alleen even van tevoren aan te melden. En als je gecharmeerd bent van dit programma dat je foto’s eenvoudig van meer pit kan voorzien, kun je het naderhand met korting aanschaffen. Aanmelden kan hier. Natuurlijk groeit ook het reguliere cursusaanbod van de Photofacts Academy nog steeds door.

Lees ook:Zwart-witte Piet en iMac met 5K Retina-scherm
Lees ook:Photofacts Academy bestaat drie jaar…
Lees ook:Nieuws en nieuwtjes van de week
Lees ook:Photofacts Academy leidt op tot Lightroom-expert
Lees ook:Lightroom/ACR-update met o.a. Boundary Warp

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.