Nieuwe editie Lightroom-handboek

Lightroom- en Photoshop-grootmeester Piet Van den Eynde, onder (veel) meer bekend van de Photofacts Academy, brengt binnenkort een nieuwe versie van zijn Lightroom-bijbel uit. Lightroom 6/CC ontmaskerd is, zoals de naam al laat doorschemeren, weer helemaal bij de tijd. Het is inmiddels traditie dat Piet de lezers van zijn blog laat kiezen uit verschillende covers. De zes opties zijn stuk voor stuk prachtig, dus we voorspellen dat dit nog wel eens een moeilijke keus zou kunnen worden… Klik op het plaatje om mee te doen: onder de stemmers worden drie e-books verloot. Als je dat e-book (PDF-formaat) in de voorverkoop bestelt, krijg je trouwens 5 euro korting op de reguliere prijs van 25 euro. De papieren versie verschijnt rond eind januari en gaat zo’n vier tientjes kosten.

Adobe heeft de interface van Photoshop bij de laatste CC-update trouwens weer helemaal op de schop gegooid. Is wel even wennen…

Lees ook:Fotofair 2016 komt zoetjesaan in zicht
Lees ook:Aanraakscherm: onbekend maakt onbemind..?
Lees ook:Denatuurin! 19 – op afroep ook op papier
Lees ook:Zwart-witte Piet en iMac met 5K Retina-scherm
Lees ook:Programma ZOOM.experience bekend

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.