Sneller en beter selecteren

Het maken van een selectie om een onderwerp uit zijn oorspronkelijke achtergrond te pellen, behoort tot de lastigste en meest tijdrovende beeldbewerkingstechnieken. Met name als zo’n selectie letterlijk tot op het laatste haartje nauwkeurig moet zijn.

De plug-in Topaz ReMask 3 voor Photoshop en Photoshop Elements (zowel Windows als Mac) kan in zulke gevallen een uitkomst zijn. De normale prijs bedraagt 70 dollar, maar tot 18 februari gaat daar 20 dollar van af. Eerst vrijblijvend uitproberen kan ook. Maker Topaz Labs levert ook andere plug-ins, bijvoorbeeld voor ruisonderdrukking.

Lees ook:‘Gratis’ fotobewerkingssoftware Topaz Studio
Lees ook:Topaz Glow zet je foto’s in vuur en vlam
Lees ook:Onscherpe foto’s verleden tijd..?
Lees ook:Tip van de week: ruisonderdrukking
Lees ook:Sigma sd Quattro H met Hogere prijs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.