Google Reader: heel handig

Google Reader: de info komt naar je toe.

Op het eerste gezicht heeft het wellicht weinig met fotografie te maken, maar schijn bedriegt. Google Reader, daar gaat dit over. Het is een geweldige mogelijkheid om gericht de informatie op je computer te krijgen die jij interessant vindt.

Het voert te ver om hier RSS uit te leggen (zoek in Google: RSS). Maar het komt er op neer dat je van websites automatisch bericht ontvangt als daar iets op verandert. Op de illustratie hierbij mijn eigen website in Google Reader.

Als je interesse hebt in fotografie, dan kun je een Map in Google Reader aanmaken waarin je alle berichten verzamelt. Dan hoef je niet steeds alle websites af te zoeken, maar vind je al het nieuws dagelijks in Google Reader. Ideaal!

Lees ook:Reminder voor Google Reader-gebruikers
Lees ook:Nieuwe versie Picasa
Lees ook:CameraMagazine 120: NU in de winkel
Lees ook:Goedkoper shoppen met Google
Lees ook:Fotografie.blog op Facebook!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.