CameraMagazine 120: NU in de winkel

CameraMagazine 120 NU in de winkel

Wat een heerlijk nummer is deze CameraMagazine geworden: nummer 120, vanaf 27 februari verkrijgbaar (EUR 5,90). Veel onderwerpen, zodat er voor iedere fotoliefhebber wel iets in staat. Maar het meeste zal alle ‘fanatieke fotografen’ wel aanspreken!

Op het omsag zie ik al een onderwerp dat mijn aandacht onmiddellijk trekt: een vergelijking tussen de Nikon P6000 en de Canon G10. De uitslag? Lees het zelf maar… Ook de Canon EOS 5DMKII wordt stevig onder handen genomen, evenals de digitale meetzoeker van Leica, de M8.2. Lijkt me een heerlijk machientje om mee te werken – als je daar de tijd voor hebt. En de Panasonic G1: hoe zou die zijn?

Dan staat ook mijn Sigma 150-500 mm er in, de lens die ik mee heb genomen naar Zuid-Afrika om daar wildlife mee te fotograferen. Een prima lens, heb ik hier al eerder verklapt. Maar nu kun je het met eigen ogen zien.

© WL | Met Sigma 150 - 500 mm

De interviews die ik voor dit nummer heb gemaakt vonden plaats met Ed van den Bergen en Corine Hörmann (pinnhole fotografie).

CameraMagazine 120, maart-april 2009. Niet te missen lees- en kijkplezier voor een ieder die in fotografie is geïnteresseerd.

Lees ook:Paardrijden in Zuid-Afrika
Lees ook:Wildlife fotografie in Zuid-Afrika met begeleiding fotograaf
Lees ook:Tip 5|500 Vertraging – rekening mee houden!
Lees ook:Daar loopt een streepje door…
Lees ook:CameraMagazine met test EOS 7D

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.